Termeni si conditii

TERMENI ȘI CONDIȚIIInformații generale

Mulțumim pentru interesul față de site-ul 7crai.ro.
Accesarea și folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor prezentate mai jos. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, îți recomandăm să citești cu atenție termenii și condițiile de mai jos. Prin navigarea pe site-ul nostru sau prin plasarea unei rezervari ești de acord cu Termenii și Condițiile noastre. Acest document reprezintă o convenție legală – un contract între tine și noi. Te rugăm să citești și Politica noastră de confidențialitate și Politica privind utilizarea modulelor cookie, înainte de a naviga pe site sau de a plasa o rezervare.


 


Definiții

SITE – reprezintă site-ul Internet aparținând Elcom H & H Srl, care se află la adresa https://7crai.ro, prin intermediul căruia UTILIZATORUL are acces la informații privind serviciile și produsele oferite de către Elcom H & H Srl.
7Crai – reprezintă societatea comercială Elcom H & H Srl, cu sediul social in Jud. Braşov, Orş. Zărneşti, Str. Tămaş, Nr.8

 

 


UTILIZATOR – reprezintă persoana care accesează SITE-ul, în scopuri private sau profesionale și care a acceptat TERMENII ȘI CONDIȚIILE prezentului SITE, îndeplinind în acest sens toate cerințele procesului de înregistrare. Utilizarea abuzivă reprezintă utilizarea SITE-ului într-un mod contrar practicii în domeniu, a reglementărilor și ale legislației în vigoare sau în orice alt mod care poate produce prejudicii 7Crai. Informațiile sunt puse la dispoziția UTILIZATORILOR în mod gratuit. 7Crai  este deținătorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuală asupra SITE-ului, respectiv asupra designului și conținutului acestuia.
UTILIZATORUL are obligația de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuală ale 7Crai, prevăzute de legislația în vigoare. Prin utilizarea SITE-ului, UTILIZATORUL se obligă să acceseze și să utilizeze SITE-ul în scopuri și prin mijloace care să nu constituie o utilizare abuzivă.
Informații despre companie

Elcom H & H Srl

 

Nr. ord. registru com./an: J08/1005/1992


C.I.F: 1106493


Sediu social: Str. Zizinului, nr 52, Sat Zizin, comuna Tărlungeni, Județ Brașov


Nr. telefon contact: 0733142255


E-mail: resort7crai@gmail.com


 


Politica de vânzare online

Accesul în vederea efectuării unei rezervari îi este permis oricărui utilizator/client.
Pentru motive justificate7Crai își rezervă dreptul de a restricționa accesul utilizatorului/clientului în vederea efectuării unei rezervari și/sau la unele dintre modalitățile de plată acceptate, în cazul în care consideră că în baza conduitei sau a activității utilizatorului/clientului pe site-ul nostru, acțiunile acestuia ar putea prejudicia în vreun fel 7Crai. În oricare dintre aceste cazuri, utilizatorul/clientul ne poate contacta, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea măsurilor sus menționate. Comunicarea cu noi se poate realiza prin interacțiune directă – telefonic – sau prin adresele menționate la secțiunea „Informații despre companie”. 7Crai are libertatea de a gestiona informațiile primite fără a fi nevoit să aducă justificări pentru aceasta.
7Crai poate publica pe site informații despre servicii și/sau campanii promoționale practicate de către acesta, într-o anumită perioadă de timp și în limita camerelor disponibile. Toate prețurile aferente serviciilor prezentate pe site sunt exprimate în lei (RON), includ TVA. 7 Crai își rezervă dreptul de a modifica prețul serviciilor și produselor fără o înștiințare/notificare prealabilă.
În cazul plăților efectuate online sau prin virament bancar, 7Crai nu este/nu poate fi făcut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de către client, incluzând dar nelimitându-se la comisioane de conversie valutară aplicate de către banca emitentă a cardului acestuia, în cazul în care moneda de emitere a acestuia diferă de lei, la comisioane interbancare, comisoane BNR etc. Responsabilitatea pentru această acțiune aparține în totalitate clientului.
Toate informațiile folosite pentru descrierea serviciilor disponibile pe site (imagini statice/dinamice/prezentări multimedia etc.) nu reprezintă o obligație contractuală din partea 7Crai, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.
7 Crai își rezervă dreptul să completeze și să modifice orice informație de pe site, fără nicio anunțare/notificare prealabilă.
Clientul nu poate să își revoce acordul exprimat în favoarea respectării Termenilor si Condițiilor pe perioada derulării unei rezervari confirmate, până în momentul în care acesta nu va achita contravaloarea tuturor serviciilor livrate de 7Crai, în baza rezervarii efectuate și confirmate.
Folosirea, inclusiv, dar nelimitându-se la accesarea, vizitarea și vizualizarea conținutului, implică aderarea și acceptarea clientului la prezentele Termenii si Condiții.
Clientul va monitoriza permanent Termenii și Condițiile, care pot fi actualizate, modificate și completate oricând de către 7Crai.
În cazul unor neînțelegeri se aplică Termenii și Condițiile valabile la momentul apariției neînțelegerii între părți și notificării acesteia în scris către 7Crai.


 


Prin folosirea site-ului nostru utilizatorul și/sau clientul este singurul responsabil pentru toate activitățile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta răspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice altă natură produse site-ului, conținutului 7Crai sau oricărui terț cu care 7Crai are încheiate contracte, în conformitate cu legislația română în vigoare.
În cazul în care utilizatorul/clientul nu este de acord și/sau nu acceptă și/sau își revocă acceptul dat pentru document, acesta renunță la: accesul la seviciile oferite de 7Crai prin intermediul site-ului, primirea newsletterelor/alertelor și/sau comunicărilor din partea 7Crai de orice natură (electronic etc.). Utilizatorul și/sau clientul poate reveni în orice moment asupra deciziei sale de a nu fi de acord și/sau de a nu accepta documentul, sub forma în care acesta va fi disponibil în acel moment.
Dreptul de proprietate intelectuală și industrială

Conținutul, incluzând, dar nelimitându-se la logouri, reprezentări stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text și/sau conținut multimedia prezentate pe site, sunt proprietatea exclusivă a 7Crai, acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obținute în acest sens în mod direct sau indirect (prin licențe de utilizare și/sau publicare).


 


Utilizatorului/Clientului nu îi este permisă copierea, distribuirea, publicarea, transferul către terțe părți, modificarea și/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricărui conținut în orice alt context decât cel original intenționat de 7Crai, includerea oricărui conținut în afara site-ului, îndepărtarea însemnelor care semnifică dreptul de autor al 7Crai asupra conținutului, precum și participarea la transferul, vânzarea, distribuția unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afișarea conținutului, decât cu acordul scris expres prealabil al 7Crai. Orice conținut la care utilizatorul/clientul are și/sau obține acces prin orice mijloc, se află sub incidența prezentului document, în cazul în care conținutul nu este însoțit de un acord de utilizare specific expres prealabil și valid încheiat între 7Crai și acesta, și fără nicio garanție implicit sau expres formulată din partea 7Crai cu referire la acel conținut.
Utilizatorul/clientul poate copia, transfera și/sau utiliza conținutul numai în scopuri personale sau non-comerciale, numai în cazul în care acestea nu intră în conflict cu prevederile documentului.
În cazul în care 7Crai conferă utilizatorului/clientului dreptul de a utiliza, sub forma descrisă într-un acord de utilizare expres prealabil distinct, un anumit conținut, la care utilizatorul/clientul are sau obține acces în urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor conținuturi definite în acord, numai pe perioada existenței acestuia sau acestor conținuturi pe site sau a perioadei definite în acord, conform condițiilor definite, în cazul în care acestea există și nu reprezintă un angajament contractual din partea 7Crai pentru respectivul utilizator/client sau oricare alt terț care are/obține acces la acest conținut transferat, prin orice mijloc, si care ar putea fi sau este prejudiciat în orice mod de pe urma acestui conținut, în timpul sau după expirarea acordului de utilizare.
Niciun conținut transmis către utilizator/client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic etc.) sau dobândit de acesta prin accesare, vizitare și/sau vizualizare nu constituie o obligație contractuală din partea 7Crai și/sau a angajatului/prepusului și/sau colaboratorului 7Crai, care a mijlocit transferul de conținut, în cazul în care aceasta există, față de respectivul conținut.
Este interzisă orice utilizare a conținutului în alte scopuri decât cele permise expres prin prezentul document sau de acordul de utilizare prealabil expres care îl însoțește, în cazul în care acesta există.


 


Rezervarea

Clientul poate efectua rezervări pe site, prin platforma de rezervari Pyn Booking sau prin interacțiune directă – telefonic sau prin adresa de e-mail menționată la secțiunea „Informații despre companie”.


  


Rezervările sunt de tipul „Nerambursabile cu date flexibile” – astfel nu se percepe nici o penalitate pentru anulările ce se fac cu mai mult de 15 zile înainte de data sosirii iar restituirea avansului se va face in maxim 3 zile lucrătoare de la data solicitării anulării. Pentru anulările ce se fac cu mai puțin de 15 zile înainte de data sosirii, avansul se va putea muta doar pe o rezervare ulterioară, în funcție de disponibilitate.


Pentru pachetele aferente sărbătorilor de Crăciun, Anul nou, Paște, Rusalii, sau alte pachete tematice valoarea avansului și politica de anulare fară penalitate poate suferi modificări. Aceste detalii vor fi specificate, pe site, în cadrul descrierii pachetelor respective.


 


Prin finalizarea rezervării, clientul garantează că toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de rezervare si facturare, sunt corecte, complete, valabile și adevărate la data efectuării rezervarii. Prin finalizarea rezervării, clientul consimte ca 7Crai  să-l poată contacta prin orice mijloc disponibil/agreat de către noi, în orice situație în care este necesară contactarea clientului.
7Crai poate anula rezervarea efectuată de către client, fără nicio obligație ulterioară față de client în următoarele cazuri:


neacceptarea de către banca emitentă a cardului clientului tranzacției, în cazul efectuării plății online;

invalidarea tranzacției de către procesatorul de carduri EuPlatesc.ro, în cazul plății efectuate online;

în cazul în care datele furnizate de către client pe site sunt nereale, incomplete și/sau incorecte și/sau nevalabile.

 


Legea aplicabilă – Jurisdicția

Prezentul document este supus legii române. Eventualele litigii apărute între 7Crai și utilizatori/clienți se vor rezolva pe cale amiabilă. În cazul în care rezolvarea pe cale amiabilă a acestor litigii nu va fi